Werkplaats­afspraak
Vestigingen
Inloggen
Banden­webshop
Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Volkswagen Roadshow in Franeker

de-nieuwste-volkswagen-modellen-staan-14-15-en-16-juni-op-de-vw-roadshow-bij-vandenbrug-franeker

bij Van den Brug Franeker, Leeuwarderweg 10A 

De up!, Polo, Golf en Tiguan, maar ook nieuwkomers T-Roc en Arteon staan voor u klaar!

Tijdens deze Roadshow in Franeker komt u alles over onze Volkswagen-modellenrange en bijbehorende (voorraad)acties te weten en kunt u een proefrit maken in de Volkswagen van uw voorkeur. Want in het weekend van 14,15 en 16 juni 2018 krijgt u bij Van den Brug in Franeker alle tijd om - onder het genot van een goede kop koffie en wat lekkers- geheel vrijblijvend te vergelijken en rijden. Daarnaast staan onze merkspecialisten voor u klaar om al uw vragen over deze Volkwagens (ook bedrijfswagens) te beantwoorden. Natuurlijk is een vrijblijvende offerte van één of meerdere specifieke auto's mogelijk, maar u kunt ook meteen profiteren van ons scherpe voorraadvoordeel en aantrekkelijke financieringsacties.

Contactgegevens Van den Brug Franeker  Bekijk ons Volkswagen-aanbod | voorraad nieuw

volkswagen-en-vw-bedrijfswagens-team-vandenbrug-sneek-en-franeker

Wij komen met de Volkswagen-caravaan naar Franeker toe!

Op zoek naar een nieuwe auto of bedrijfsbus? Kom dan zeker naar Volkswagen ROADshow bij Van den Brug in Franeker. Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 juni 2018 staan hier namelijk onze complete modellenrange klaar voor een nadere kennismaking en natuurlijk een proefrit!

Welke Volkswagen is uw favoriet? 

tijdens-vw-roadshow-ook-vakantie-check-mogelijk-in-werkplaats-vandenbrug-franeker

TIP: Ook op zaterdag ruimte voor vakantiecheck!

Wanneer u toch bij ons bent om een nieuwe Volkswagen (bedrijfswagen) uit te proberen, bieden we u de mogelijkheid om in de werkplaats een vakantiecheck uit te laten voeren. Voor slechts €19.95 controleren wij uw VW op essentiële punten en worden de vloeistoffen bijgevuld. Maak nu een afspraak en ontvang een gratis T1 Bulli toilettas.
 

Met welke Volkswagen gaat u de weg op?

Als Van den Brug zijn we altijd dichtbij en gaan we voor maximaal rijplezier. In Franeker is onze werkplaats het adres voor onderhoud en service van iedere Volkswagen. En ook voor aankoop van een nieuwe auto zijn we met showrooms in Sneek, Heerenveen, Drachten en Buitenpost in de buurt.
Maar dat het altijd nog dichterbij kan, laten we jullie graag zien tijdens de Volkswagen Van den Brug Roadshow op 14, 15 en 16 juni 2018. Op deze dagen vind je een pop-up Volkswagen showroom op ons parkeerterrein aan de Leeuwarderweg. En brengen we de nieuwste modellen en technologische snufjes mee om zelf te ERVAREN. 

Contactgegevens Van den Brug Franeker Bekijk ons Volkswagen aanbod | voorraad nieuw

 

road-show-in-franeker-op-14-15-16-juni-2018-bij-vandenbrug-in-highlights

Meer weten over de Volkswagen ROADshow in Franeker of een vraag over een specifiek Volkswagen-model?

Ons team in Franeker en de verkoopadviseurs in Sneek helpt u graag op weg. Dus rij gerust even langs onze Volkswagen-showroom in Sneek aan de Kleermakersstraat 6 of stel uw vraag telefonisch (0515 425 252)  of per mail (). Of laat uw vraag en contactgegevens hieronder achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
volkswagen-bedrijfswagens-service-dealer-in-franeker-is-autoland-vandenbrug_2

De auto-dealer in Friesland

autoland-vandenbrug-sinds-1923-in-bedrijf

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEATŠKODA en Suzuki volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vindt u de vestigingen van Autoland van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u verzekerd van:

Vestigingen
Franeker

Autoland van den Brug Franeker

Officieel dealer voor:

  • Volkswagen - Service
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Leeuwarderweg 10A
8801 BV Franeker
T: 0517 - 39 40 44


Openingstijden en routebeschrijving