We zijn weer bij het EK en dat is prima!

nieuws

10 mei 2021

Het is zover, het EK gaat bijna van start. En je kan erbij zijn!

In juni 2021 speelt Oranje 3 wedstrijden in de poulefase in de Johan Cruyff-arena in Amsterdam. Daarbij mag publiek aanwezig zijn. Nog even geen vol stadion, maar wel genoeg voor Volkswagen om kaarten weg te geven. Wil je naar Oranje, lees dan verder hoe je kans maakt op kaarten.

Win kaarten met je APK

Plan je de APK voor jouw Volkswagen in mei, dan kun je meedoen en kaarten winnen. Zorg dat de APK voor 29 mei 2021 is ingepland en meld je aan voor deelname. Meer hoef je niet te doen. Onder de deelnemers worden kaarten verloot door Volkswagen Nederland, mobiliteitspartner van de KNVB en UEFA.

Oh, en verloopt je APK in juni of juli? Dan kun je gewoon meedoen zonder dat die datum vervalt. Je mag namelijk tot 2 maanden voor de vervaldatum je APK al plannen. Dus wil je kans maken op kaarten? Plan snel je APK.

Heb je de APK al in mei 2021 bij ons laten uitvoeren? Vul dan het deelnameformulier in. Let op, hierbij heb je een actiecode nodig die je na de APK hebt gekregen. 

Plan zelf je APK

Vul het deelnameformulier in

APK EK Winactie 2021 Preview
Stadion Arena Oranje Sleutel 2

Private Lease een VW en ga naar het EK

Van plan om een auto te leasen of loopt je huidige private lease contract bijna af? Lease dan een Volkswagen in mei en krijg kaarten voor het EK in juni 2021.

De eerste 400 klanten die een volledig uitgeruste Volkswagen leasen krijgen kaarten voor het EK en kunnen naar een wedstrijd van Oranje in Amsterdam. 

Private Lease is in mei meer dan alleen onbezorgd rijden in een nieuwe Volkswagen, het is ook de sleutel tot Oranje.