VW Bedrijfswagens: Al 75 jaar voor mekaar

nieuws

28 april 2022

Extra dikke 75 Editions van Volkswagen Bedrijfswagens

Bij Volkswagen Bedrijfswagens hebben we al 75 jaar een bus waar je op kan bouwen. Om dat te vieren zijn er nu tijdelijk speciale actiemodellen van de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en de Crafter. Deze 75 Editions zijn standaard extra dik uitgevoerd. 

Benieuwd naar alle 75 Editions? Lees snel verder! 

De Caddy Cargo 75 Edition

De Caddy Cargo 75 Edition is misschien wel de meest complete Caddy Cargo ooit. De standaard uitvoering beschikt over alle opties die jij op je bus wenst. Bijvoorbeeld lederen stoelbekleding, digitale radio DAB+, een multifunctioneel lederen stuurwiel, cruise control, verkeerstekenherkenning en een achteruitrijcamera.

Je rijdt de Caddy Cargo 75 Edition voor € 23.325 en de Caddy Cargo Maxi 75 Edition voor € 24.750.

De Transporter 6.1 75 Edition

Ook de standaarduitvoering van de Transporter 6.1 75 Edition is dik uitgerust met opties. Met lederen bekleding, een multifunctioneel lederen stuurwiel en een comfortbestuurders- en bijrijdersstoel zit je extra comfortabel in deze bus. Opties als Adaptive Cruise Control, verkeerstekenherkenning, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter zorgen dat jij veilig aankomt bij jouw klus. En dat is nog niet alles. De bus beschikt ook over digitale radio DAB+, climatic airconditioning en nog veel meer. 

Je rijdt de Transporter 6.1 75 Edition voor € 33.950. Een Transporter 6.1 met Dubbele Cabine 75 Edition rijd je voor € 40.650.

De Crafter 75 Edition

Tot slot is er de Crafter 75 Edition. Deze doordachte bedrijfswagen maakt elke werkdag stukken lichter, en met de extra rijk uitgevoerde 75 Edition wordt jouw werkdag nóg beter. Net als de 75 Editions van de Caddy Cargo en de Transporter 6.1 wordt deze bus standaard geleverd met bijvoorbeeld lederen stoelbekleding, digitale radio DAB+, verkeersteken herkenning en achteruitrijcamera. Ook komt de Crafter 75 Edition standaard met een multifunctioneel lederen en verwarmd stuurwiel, een ergoComfort geveerde bestuurdersstoel en nog veel meer. 

Deze Crafter 75 Edition rijd je voor € 41.350.

Interesse in één van deze bedrijfswagens? Laat het ons weten

Wil je meer weten over deze extra dik uitgevoerde 75 Editions? Neem dan contact met ons op door je gegevens achter te laten in het formulier hieronder.