Voorspel en win met Volkswagen Bedrijfswagens

nieuws

07 juni 2021

Het EK staat voor de deur en we zijn er weer bij! Dat wordt lekker lang genieten van voetbal en (hopelijk) van Oranje. Maak de wedstrijden nu extra spannend door mee te doen met de Volkswagen Bedrijfswagens EK-pool en maak kans op mooie prijzen!

Hoe dan?

Meedoen is gratis en heel eenvoudig. 

Eerst download je de KNVB Oranje-app op je smartphone. Dat gaat eenvoudig via onderstaande knop.

Download de KNVB Oranje-app


Ga vervolgens naar de actiepagina en meld je aan voor de subleague Volkswagen Bedrijfswagens NL. 

Ga naar de actiepagina


Je aanmelding is compleet en je kunt gaan voorspellen. Vul vóór 11 juni jouw voorspelling in en maak kans op mooie prijzen. Wat je kunt winnen? De top 7 beste voorspellers van de Volkswagen Bedrijfswagens EK-pool winnen één van de volgende prijzen:

- Beste t/m 5e beste voorspellers winnen 5 tickets voor de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Montenegro op 4 september;

- 6e beste voorspeller wint een barbecue op de zaak met de collega's;

- 7e beste voorspeller wint een tafelvoetbaltafel voor op de zaak.

APP EK Pool
VDB EK Pool Incl Koeltas

Nu je er toch bent!

Heb je de app geïnstalleerd en je aangemeld voor de pool? Doe dan ook mee met de Van den Brug EK-pool, speciaal voor klanten van Van den Brug. De beste voorspeller wint een T1 Camper Koeltas.

Klik op deze link om naar onze pool te gaan. Let op, deze link moet je op de telefoon openen nadat je de app van de KNVB hebt geïnstalleerd. Je doet dan mee in onze Van den Brug EK-pool. Ook hier geldt dat je op tijd je voorspelling moet doen om mee te dingen naar de hoofdprijs, dus wees er snel bij!