Volkswagen kondigt nieuwe Amarok aan voor 2023

09 december 2021

Hij werd in 2010 gelanceerd, de Volkswagen Amarok. Sindsdien zijn er wereldwijd 800.000 verkocht. Dat zijn mooie cijfers en dus is het inmiddels tijd geworden voor een upgrade. En nou wil het toeval dat Volkswagen deze ook heeft aangekondigd.

Op dit moment is er nog niets bekend over de specificaties, laat staan hoe deze alleskunner eruit gaat zien. Wat we wel in kunnen schatten is dat het indrukwekkend zal zijn, op alle vlakken. De Amarok wordt ingezet in zeer wisselende omstandigheden en dient altijd te leveren. 

1920 Amarokdesignschets1

Wachten is lastig

Laten we eerlijk zijn, de huidige Amarok is en blijft een beest van een auto. Dus kun je niet wachten tot 2023 of heb je gewoon nu al een alleskunner nodig? Bekijk onze pagina over de Amarok.

1920 Amarokdesignschets2

Details

De ontwikkeling van de Volkswagen Amarok zal plaatsvinden in Europa en Australië. De productie gaat gebeuren in Zuid-Afrika. 

Waar de laatste modellen van Volkswagen Bedrijfswagens al voldoen aan de laatste vereisten van de gebruikers, zal de Amarok ook moeten voldoen aan de eisen die passen bij een pick-up. Daarom wachten we met spanning af wat dat gaat betekenen voor de stoerste onder de Volkswagen Bedrijfswagens.