SEAT Unexpected Deals: Private Lease al vanaf €349

nieuws

14 september 2022

De mooiste acties in het leven zijn onverwachts. Daarom doet SEAT het nét even anders en profiteer je met Unexpected Deals van onverwacht aantrekkelijke prijzen. En bij Van den Brug doen we daar zelfs nog een schepje bovenop. Laat je nu verrassen door onze scherpe Private Lease-tarieven. 

Met scherp bedoelen we ook écht scherp. Zo lease je al een SEAT Ibiza Style, het populairste model van SEAT, vanaf €359 per maand. De SEAT Arona Style, SEAT's compacte slimme SUV, lease je al vanaf €488 per maand.

Voor deze acties gelden een looptijd van 48 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Stap jij dit jaar nog voor een aantrekkelijk all-in maandbedrag in een gloednieuwe Ibiza of Arona? 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

De SEAT Ibiza

Een stoere hatchback met scherpe lijnen en elegante rondingen: dat is de SEAT Ibiza. Een echte eye-catcher: van buiten, maar zeker ook van binnen. Zien en gezien worden, daar draait het om. Met Full-LED verlichting, accenten rond de ventilatieroosters, BeatsAudio™ Sound System en online connectivity is deze auto klaar voor jouw feestje. 

Private Lease de SEAT Ibiza Style al vanaf €359 per maand. 

De SEAT Arona

Maak kennis met de SEAT Arona: dynamisch, robuust en klaar voor avontuur. Met deze compacte SUV stap je altijd relaxed achter het stuur. De Arona zit van voor tot achter vol met slimme features. Voor meer comfort, meer veiligheid, extra vrijheid en nóg meer rijplezier. 

De SEAT Arona Style rijd je bij Van den Brug al vanaf €488 per maand. 

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.

Is dit aanbod iets voor jou?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap jij dit jaar nog in een nieuwe SEAT Ibiza of Arona? Laat dan hier je gegevens achter. Om een goed aanbod te kunnen doen vragen we je ook naar de looptijd die je graag wilt & het aantal kilometers dat je denkt te rijden. 

Naar aanleiding van het formulier nemen we contact op met een voorstel. Onze adviseur kan dan meteen eventuele vragen beantwoorden. Nu al vragen? Zet ze bij de opmerkingen bij je aanvraag.

Meer Unexpected Deals

Laat je verrassen door alle onverwacht mooie acties. Bijvoorbeeld aantrekkelijke financiering van de SEAT Ibiza en de sportieve SEAT Leon FR met nóg meer korting.