Profiteer van ons TourVoordeel

nieuws

09 september 2020

Ook dit jaar ondersteunt ŠKODA de Tour de France dit jaar als officieel hoofdpartner. Al 17 jaar leveren we talloze auto's voor de tourorganisatie. Dit jaar rijden er maarliefst 250 ŠKODA's in en om de Tour de France, waaronder onze gloednieuwe elektrische Enyaq.

Extra scherpe Private Lease tarieven

Om het feest van de Tour de France mee te vieren profiteer je bij ons ook dit jaar van uniek TourVoordeel. Voor al onze modellen hebben we nu extra scherpe prijzen en aanvullende kortingen.

Zo is de ŠKODA FABIA er nu al vanaf € 269 per maand en de nieuwe KAMIQ vanaf slechts € 299. Bij dit bedrag is met uitzondering van brandstof alles inbegrepen: van verzekering en onderhoud tot en met motorrijtuigenbelasting. En bij onverwachte situaties zoals werkloosheid is de leaseovereenkomst kosteloos op te zeggen. Ook voor andere modellen gelden aantrekkelijke Tour-tarieven voor private lease. Zo lease je de SCALA nu vanaf € 284 en de complete OCTAVIA vanaf € 329 per maand.

Pak nu je prijzengeld

Ook de aanschaf van een KAMIQ is aantrekkelijker dan ooit: het Tourvoordeel voor de deze SUV loopt op tot wel € 3.000, waardoor hij er nu al is vanaf € 22.790. En ook andere modellen uit het ŠKODA-peloton zijn tijdelijk extra scherp geprijsd.

Daarnaast hebben we voor een groot aantal auto's gratis actiepakketten of extra voordeel op DSG-transmissie. Neem snel een kijkje in onze voorraad en bekijk welk TourVoordeel jouw toekomstige auto heeft.