Private shopping bij Audi - Plan je afspraak

nieuws

25 februari 2021

Private shopping bij Audi

Sinds half december 2020 was onze showroom gesloten. Wat was het stil zonder onze klanten. We zijn dan ook ontzettend blij dat we onze showroom vanaf woensdag 3 maart weer mogen openen. Daarom nodigen we je van harte uit om een Private Shopping afspraak met ons te maken.

Welkom terug

We heten je heel graag weer welkom in onze showroom. Om ervoor te zorgen dat dat voor jou en voor ons op een goede en veilige manier verloopt, kun je daar nu eenvoudig een afspraak voor inplannen. Via onderstaande kalender kies je het gewenste tijdstip, vul je je gegevens en eventuele vragen in en dan staat de afspraak gepland. 

Natuurlijk willen we je uitgebreid de tijd geven om eens rustig in een van onze Audi's plaats te nemen of de vragen door te nemen die je misschien hebt. Daarom reserveren we ruim de tijd voor onze afspraken. Dat biedt ons ook de gelegenheid om weer even rustig bij te praten.

Gezondheid voorop

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat natuurlijk voorop, daarom hebben we diverse maatregelen getroffen. Meer informatie over deze maatregelen vind je hier. Heb je klachten in de dagen voorafgaand aan de afspraak? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een andere datum.

Plan je afspraak