Private Lease de VW Taigo nu extra voordelig

nieuws

08 juni 2022

Ruim en sportief: dat is de Volkswagen Taigo. En nu ook nog eens extra voordelig! In samenwerking met Friesland Lease Private Lease je de Taigo nu voor een aantrekkelijk maandbedrag. 

Kies jij voor de Volkswagen Taigo in de Life uitvoering, dan betaal je slechts € 389 per maand. Daarmee rij je een compleet nieuwe auto, maar dan extra voordelig.

Voor deze actie geldt een looptijd van 60 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Wil jij een nieuwe Taigo rijden voor een vast en voordelig maandbedrag? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Volkswagen Taigo Life

De Taigo is het nieuwste model van Volkswagen. Een compacte SUV Coupé die ruim en sportief is. En ondanks dat de Taigo nog een jong model is hebben we al een mooie deal voor de Volkswagen Taigo Life.

De Taigo Life is een compleet uitgeruste uitvoering van de Taigo, inclusief de luxe van de Digital Cockpit, LED-koplampen en IQ. Drive Travel Assist, waarmee de taigo ook semi-autonoom kan rijden. 

Daarnaast krijg je WeConnect Plus voor 12 maanden. Met WeConnect kun je eenvoudig diensten en producten toevoegen voor in de Taigo. Zo is jouw auto altijd up-to-date. 

Dat is niet alles, want naast deze opties krijg je in de Taigo Life de radio "Composition" met een 6,5 inch touchscreen, Climatic Airconditioning, een multifunctioneel stuur met leren bekleding, in hoogte verstelbare stoelen voor, elektrisch instelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels en de dakrails in zwart uitgevoerd. 

Kortom, een zeer complete auto voor een waanzinnige prijs. 

Web Ready PNG Grid 6 Rline Responsive XXL

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.

Ik wil de Volkswagen Taigo graag Private Leasen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als je interesse hebt in de Taigo Private Lease kun je onderstaand formulier invullen. Om een goed aanbod te kunnen doen vragen we je ook naar de looptijd die je graag wil, en het aantal kilometers dat je denkt te rijden. 

Naar aanleiding van het formulier nemen we contact op met een voorstel. Onze adviseur kan dan meteen eventuele vragen beantwoorden. Nu al vragen? Zet ze bij de opmerkingen bij je aanvraag,