Ook in 2022 extra voordeel met subsidie op elektrisch rijden

nieuws

14 december 2021

Ben je van plan in 2022 een elektrische auto aan te schaffen? Dan is er goed nieuws. De subsidieregeling voor elektrische voertuigen (SEPP) is verlengd, en dat scheelt. Zowel op de aanschaf van een nieuwe of gebruikte elektrische auto.

Ook voor Private Lease geniet van extra voordeel. Ook hierbij is de regeling van toepassing! 

Flinke pot

De subsidiepot voor elektrisch rijden wordt flink verhoogd. Afgelopen jaar was het potje voor nieuwe auto's al na een half jaar leeg. Voor gebruikte auto's was het budget lager, maar duurde het wat langer voor deze leeg was.

Met een verhoogd budget is de verwachting dat de pot wat langer meegaat dan in 2021. Toch doe je er verstandig aan om niet te lang te wachten met de aanvraag van de subsidie. 

Audi Q4 E Tron Voorzijde

Maak een proefrit en ervaar elektrisch rijden

ŠKODA ENYAQ Showroom Van Den Brug, skoda enyaq Friesland

Bespaar op je maandlasten

Private lease biedt natuurlijk al veel voordeel. Zo betaal je een vast maandbedrag en ben je verzekerd, wordt de belasting voldaan en zijn de onderhoudskosten inbegrepen. Met de subsidie bespaar je weer extra op je maandelijkse lasten. Extra voordelig rijden dus.

Wat nog beter is? Normaal betaal je bij Private Lease nog altijd voor de brandstof. Kies je voor elektrisch, dan ben je dus nog voordeliger uit. 

Wat de besparing zal zijn? Dat rekenen we graag voor je uit.

Bekijk alvast het aanbod elektrische auto's