Maak een proefrit in de ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV

Maak een proefrit in de nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV

nieuws

31 mei 2022

De ŠKODA ENYAQ COUPÉ

ŠKODA komt met twee coupé edities van de populaire ENYAQ iV: de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV én de ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV. De RS-uitvoering is inmiddels te bestellen, maar de officiële introductie in de showroom laat nog even op zich wachten. Toch is het van 9 t/m 15 juni al mogelijk om bij Van den Brug een proefrit te plannen!

De ENYAQ COUPÉ iV heeft een stijlvol gelijnde carrosserie. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de coupé een nog betere stroomlijn dan de ENYAQ iV. Een actieradius tot maximaal 545 km is het resultaat. De RS-uitvoering gaat van 0 naar 100 km/h in 6,5 seconden en heeft een topsnelheid van 180 km/h. Daarmee is hij 20 km/h sneller dan de andere ENYAQ uitvoeringen. Ervaar zelf het comfort van rijden in de ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV tijdens een proefrit. 

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV Van den Brug Heerenveen

Maak alvast kennis

In maart is de ENYAQ COUPÉ RS iV al kort bij onze vestiging in Heerenveen op bezoek geweest. Collega Jelmer laat je alvast de highlights van de nieuwste elektrische ŠKODA zien.

Plan een proefrit

Wil je een proefrit maken in de nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV? In het formulier hieronder kun je ons laten weten wanneer je het liefst een proefrit maakt. Wij nemen contact met je op om de proefrit te bevestigen. 

Bekijk ook

De ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV is nu te bestellen bij Van den Brug.

Lees meer over ŠKODA's eerste volledig elektrische SUV.

Bekijk onze beschikbare nieuwe ŠKODA modellen