Lease de Škoda Enyaq nog 3 jaar met slechts 8% bijtelling

nieuws

01 maart 2022

In de video zegt collega Ype het al, heel goed nieuws. We hebben van de Škoda Enyaq nog een flink aantal 2020 modellen weten in te kopen die we dus met slechts 8% bijtelling kunnen aanbieden. Dat is een flink voordeel ten opzichte van 2021 en 2022 modellen. 

De Škoda Enyaq is met recht één van de populairste modellen van 2021. Deze Škoda is een volledig elektrische SUV met een flinke actieradius tot maar liefst 537 kilometer. Dat wordt bereikt door een fors accupakket en een goed ontwikkelde stroomlijn waardoor het maximale wordt gehaald uit de acculading. Daarbij is de Enyaq in staat tot 1.000kg te trekken wat het praktisch vermogen van de Enyaq alleen maar groter maakt. 

Ik vind dit een interessante deal

Meteen gebruik maken van deze deal? Dat kan, bekijk de voorraad van deze Enyaq modellen en kies jouw volgende auto uit. Meer weten over zakelijk leasen of bijtelling? Bekijk dan onze FAQ's over dit onderwerp.

Fiscale netto bijtelling v.a. € 169 euro p/mnd

Kies je voor een Škoda Enyaq met 8% bijtelling, dan is de fiscale netto bijtelling vanaf slechts € 169 per maand. Tel daarbij op dat je je kilometers volledig elektrisch rijdt, dus dat is heel veel voordeel.

Stap snel over, of beter gezegd, in

Omdat we deze 2020 modellen hebben ingekocht zijn ze uit voorraad leverbaar. Wil je overstappen op elektrisch rijden en gebruik maken van dit voordeel? Dan is er nagenoeg geen wachttijd. Dat is nóg een goede reden om over te stappen op de Škoda Enyaq.