Financier jouw Volkswagen Bedrijfwagen nu extra scherp

nieuws

02 december 2021

Ben je (bijna) toe aan een nieuwe bedrijfswagen of kun je een scherpe deal gewoon niet laten schieten? Dan is nu je kans. Tot eind 2021 heeft Volkswagen Bedrijfswagens extra scherpe financieringsaanbiedingen op de Caddy Cargo, de Transporter 6.1 en de Crafter. 

Meer weten? Neem contact op of kom langs!

Je vindt ons hier

Altijd scherp financieren. Met Volkswagen Bedrijfswagens.

Tot het einde van dit jaar geniet je van extra financieringsvoordeel op jouw nieuwe bedrijfswagen met Financial Lease. Voor een nieuwe Caddy Cargo komt het tarief op € 179 per maand. De prijzen op een rij:

  • Caddy Cargo vanaf € 179 p.m.
  • Transporter 6.1 vanaf € 234 p.m.
  • Crafter vanaf € 299 p.m.

Bovendien zit op de Crafter een inruilpremie van € 1.500.

En daar krijg je nog eens 4 jaar garantie op de Caddy Cargo bij. Dat is heel veel zekerheid voor een extra scherpe prijs. 

Dik Verdiend Weken Vw
Vw Id Buzz Cargo Hold Hfs 1

Klaar voor de toekomst met ID. Switch

Wil je eigenlijk overstappen naar elektrisch? In 2022 wordt de ID.BUZZ van Volkswagen Bedrijfswagens verwacht. Om ervoor te zorgen dat je geen voordeel mist biedt Volkswagen ID. Switch aan. Lease nu alvast een Caddy Cargo of Transporter 6.1 en stap over op een ID.BUZZ wanneer het jou past.

ID.BUZZ

De Volkswagen ID.BUZZ is de droom voor liefhebbers van de Transporter T1. Een knipoog naar het verleden in een jasje uit de toekomst. 

De ID.BUZZ is volledig elektrisch, voorbereid op autonoom rijden en ideaal voor de stad met zijn kleine draaicirkel. Daarnaast krijgt de ID.BUZZ een zonnedak waarmee de actieradius wordt vergroot. Perfect voor iedere klus.