Financier jouw Audi Q7 of Q8 nu extra voordelig

nieuws

24 januari 2022

Sta je op het punt een Audi Q7 of Q8 aan te schaffen of twijfel je nog? Dit is je kans! Tijdelijk is de financiering voor een Audi Q7 of Q8 slechts 4,99%. 

Altijd al in een Audi SUV willen rijden? Nu is het moment om over te stappen. Met een extra lage rente is jouw financiering voordeliger dan ooit. Alsof dat niet voldoende is kun je ook kiezen voor plug-in hybride. Dan is de financiering niet alleen voordelig, je kilometers worden ook nog eens voordeliger.

Ook als plug-in hybride

Of je nou kiest voor de Audi Q7 of de Audi Q8, je kunt ook kiezen voor plug-in hybride. 

Met plug-in hybride heb je sportief en milieubewust rijden binnen handbereik. Met plug-in hybride kun je je dagelijkse kilometers elektrisch rijden. Daarmee bespaar je het milieu, maar ook je portemonnee. Heel voordelig dus. En heb je plots een lange rit voor de boeg? Geen probleem met de aanwezige benzinemotor.

Zo ben je met plug-in hybride flexibel rij je extra voordelig. Informeer nu naar de mogelijkheden bij Audi Van den Brug in Drachten.

Audi Van den Brug Drachten

Audi Q7

Met de Audi Q7 kies je voor een moderne, comfortabele en ruime SUV. De Q7 biedt ruimte tot 7 personen en is daarmee geschikt voor grote gezinnen. 

Naast ruimte is de Q7 voorzien van de modernste digitale technologieën. De vele aanwezige functies bedien je eenvoudig via maar liefst 2 grote schermen die centraal aanwezig zijn. 

Standaard is de Q7 voorzien van quattro vierwielaandrijving en kun je het rijkarakter aan jouw wensen aanpassen. 

 

 

Audi Q7 Ook Beschikbaar Als Plug In Hybride
Audi Q8 Plug In Hybride

Audi Q8

Expressief en toonaangevend, dat is de Audi Q8. De Q8 combineert de lijnen van een sportieve coupé met de ruimte van een SUV en doet dat op geweldige wijze. 

Ruimte, dat heeft de Q8. Hij beschikt over maar liefst 1.755 liter bagageruimte die eenvoudig bereikt kan worden door de elektrisch bedienbare achterklep.

En wat te denken van de connectiviteit. De Q8 is voorzien van een uitstekend infotainmentsysteem en o.a. een geïntegreerde WiFi hotspot om overal online te kunnen zijn. Combineer dat met de online diensten van Audi Connect en je beschikt over de meest actuele functies die beschikbaar zijn.