Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

De Volkswagen 8 is nu te bestellen vanaf € 25.995

Gepubliceerd op 14 januari 2020

Na 35 miljoen verkochte exemplaren en 7 modelgeneraties is vandaag de nieuwste versie van het icoon te bestellen; de nieuwe Golf 8. 
Ook de achtste generatie is onmiskenbaar een Golf gebleven. Door de nieuwe indeling van het front, de innovatieve LED-verlichting (standaard) en zijn langgerekte silhouet is hij dynamischer dan zijn voorgangers. Configureer de nieuwe Golf online of profiteer van de nieuwe Private Lease aanbieding.
 
 

Leverbaar met 5 geëlektrificeerde aandrijflijnen

De nieuwe Golf is leverbaar met een nieuwe generatie benzine- en dieselmotoren en slaat de brug naar emissievrij rijden. Je kunt kiezen uit maar liefst 5 geëlektrificeerde aandrijflijnen die in fases worden vrijgegeven (eTSI mild-hybrids en eHybrid plug-in hybrids).

Vanaf vandaag, 14 januari, zijn vier benzinevarianten (waaronder een eTSI mild hybrid met 48V-technologie en DSG-automaat) en twee dieselvarianten beschikbaar. De 1.0 TSI driecilinder benzinemotor is er nu met 66 kW/90 pk of 81 kW/110 pk. De 1.5 TSI is er met 96 kW/130 pk (handbak) of als 110 kW/150 pk sterke eTSI Mild Hybrid (DSG). De 2.0 TDI is per vandaag te bestellen met 85 kW/115 pk (handbak) of met 110 kW/150 pk in combinatie met de DSG-automaat. Deze eerste uitvoeringen van de nieuwe Golf leveren hun hoge prestaties tegen een extra laag verbruik en een lage CO2-uitstoot die, afhankelijk van de uitvoering, varieert van 91 tot 110 gram per kilometer. De Golf past daarmee perfect in het steeds strengere wagenparkbeleid van veel ondernemingen. De overige versies, waaronder twee plug-in hybriden, de GTI én R, komen later dit jaar beschikbaar.

Vier uitvoeringen, inclusief rijk uitgeruste Business uitvoering

Je kunt de Golf in vier verschillende uitvoeringen bestellen. Deze hebben elk een unieke afwerking. De standaarduitrusting is in alle gevallen zeer uitgebreid. Bovenop de eerder genoemde assistentiesystemen en de Digital Cockpit beschikt de Golf standaard ook over LED voor- en achterlichten, App-Connect, een multifunctioneel stuurwiel, Climatronic airco en het Composition Media infotainmentsysteem met kleuren-touchscherm.

​De nieuwe Golf is leverbaar vanaf € 25.995* met 4 jaar garantie

De eerste modellen zullen midden maart in onze showrooms arriveren. De prijzen variëren van € 25.995* voor de 66 kW/90 pk sterke Golf 1.0 TSI tot € 42.030* voor 2.0 TDI DSG Style met 110 kW/150 pk. Elke Golf wordt standaard geleverd met 4 jaar fabrieksgarantie.
 

​Private lease aanbieding nu vanaf €369** per maand

Profiteer nu direct van de scherpe Private Lease aanbieding op de nieuwe Golf. Zo is de nieuwe Golf 1.0 TSI met 66kW/90pk tot aan de showroomintroductie ook verkrijgbaar voor het zeer scherpe actietarief van €369** per maand.
 

Configureer de nieuwe Golf online

Configureer de nieuwe Golf online en neem de configuratiecode die je ontvangt in de configurator mee naar onze Volkswagen teams in Heerenveen, Drachten, Buitenpost of Sneek.

Configureer de Golf online

Download de brochure of de prijslijst van de nieuwe Volkswagen Golf.

Bekijk prijslijst Bekijk de brochure

Dé Friese dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Met 5 vestigingen door heel Friesland en méér dan 95 jaar ervaring ontdek je bij ons Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens als eerste. Maar ook voor het onderhoud en reparatie van jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen staan we voor je klaar. Dag en nacht.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werd Van den Brug Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Vestigingen
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Van den Brug Buitenpost

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Ried 16
9285 KK Buitenpost
T: 0511 541 330


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

De Lange West 98
9201 CH Drachten


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Franeker

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Leeuwarderweg 10A
8801 BV Franeker
T: 0517 - 39 40 44


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service
 • SEAT - Verkoop en Service
 • ŠKODA - Verkoop en Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service
 • Audi - Service

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service 
 • SEAT - Service
 • ŠKODA - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving