De Audi Q2 is nu snel uit voorraad leverbaar

nieuws

03 mei 2022

De Audi Q2 is een compacte, luxe SUV. De auto kenmerkt zich door een verhoogde instap en zit, waardoor je goed overzicht op de weg hebt. Maar de Q2 is ook sterk en imponerend, met een dynamisch design en een bovengemiddeld comfort en rijplezier. Kortom: een allround talent, voor in en buiten de stad. 

De Audi Q2 is nu snel nieuw uit voorraad leverbaar. Ook een zelf samengestelde auto bij Van den Brug rijd je nog dit jaar. Interesse? Laat het ons hier weten. 

Je rijdt de Audi Q2 vanaf € 35.900 of private lease vanaf € 549 per maand. 

Q2 Voorkant Bos2
Q2 Achterkant Bos

Private lease

Zorgeloos rijden in jouw nieuwe Audi Q2? Ga dan voor private lease bij Van den Brug. Je betaalt een vast bedrag per maand en tankt zelf de benodigde brandstof. En de rest? Dat regelen wij als Audi-dealer voor jou! Je least de Q2 vanaf € 549 per maand. 

De Audi Q2 bij Van den Brug

Bij Audi Van den Brug is de Audi Q2 momenteel snel nieuw uit voorraad leverbaar. Ook voor een premium Q2 occasion ben je bij Van den Brug aan het juiste adres. Bekijk hier alle beschikbare Q2 modellen. 

Heb je interesse in de Audi Q2?

Leuk dat je interesse hebt in de Audi Q2. Om je belangstelling kenbaar te maken kun je onderstaand formulier invullen. Nadat we je gegevens ontvangen hebben zullen we contact opnemen om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze verkoopadviseur kan dan meteen al je vragen beantwoorden. 

Enthousiast geworden en meteen een proefrit maken? Dat regelen we dan ook meteen.