Coronavirus update

01 juli 2021

Update openingstijden

De maatregelen rondom het coronavirus zijn weer verlicht. Dat betekent dat we vanaf zaterdag 5 juni weer onze openingstijden hanteren zoals we gewend waren en dus zijn de koopavonden weer terug!

Voor Drachten, Heerenveen en Sneek betekent dit dat we onze showrooms op donderdag openen tot 21 uur. In Buitenpost doen we dat ook, maar dan op de vrijdag. 

We zijn natuurlijk heel blij dat de omstandigheden steeds beter worden en dat we daardoor weer onze koopavonden terug hebben. Graag tot ziens in de showrooms bij Van den Brug

Wij doen het beter, voor jou en je auto

Van onderhoud en service tot oriëntatie en aankoop

Bij Van den Brug doen we het graag beter voor jouw auto EN vinden we ieders gezondheid ook belangrijk. 

Daarom werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je van harte welkom bent in onze showroom en werkplaats.

Voor onderhoud aan je auto kun je hieronder meteen online een afspraak inplannen. Een auto bekijken of een proefrit maken, kan zonder afspraak, maar wil je zeker zijn dat de betreffende auto voor je klaar staat? Maak dan hieronder meteen een afspraak.

NB Houd deze pagina goed in de gaten voor nieuwe updates en ontwikkelingen.

Corona Maatregelen Desinfect Vandenbrug
Corona Maatregelen Werkplaats Vandenbrug
Corona Maatregelen Contactloos Betalen Vandenbrug
Corona Maatregelen Afstandhouden Vandenbrug

Uiteraard volgen we de richtlijnen van RIVM en GGD

> Binnen ons hele bedrijf, zowel voor als achter de schermen, volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren.

> Bij een bezoek aan onze vestiging voor onderhoud van uw auto, is gebruik van een mondkapje verplicht.

> Op al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten en deurklinken. Hetzelfde geldt voor het stuur, de versnellingspook, portiergrepen en sleutels van de auto's die voor een proefrit of zittest gebruikt zijn. 

> Ook wanneer we aan je auto werken, nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en extra desinfecterende middelen om alle contactpunten (stuur, pook, deurgrepen, contactsleutel) te reinigen en ontsmetten. Het is daarnaast voor klanten niet toegestaan de werkplaatsen te betreden, zodat we alle risico's zoveel mogelijk beperken en vermijden.

> We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service in een veilige omgeving te leveren.

> Heb je een afspraak bij ons staan, maar heb je koorts of ben je verkouden?
Blijf dan thuis, neem contact met ons op voor een nieuwe afspraak!

> Bij het afrekenen vragen wij je (contactloos) te betalen met de pin en niet met contant geld. 
LET OP! Op dit moment kun je zelfs contactloos betalen bij bedragen tot € 100. Maak hier gebruik van.

Zoeken de kinderen afleiding? Of jij zelf?

Daarom hebben we wat leuke kleurplaten verzameld om te downloaden. 

Wij zijn er voor jou en je auto, sinds 1923

In de bijna 100 jaar van ons bestaan hebben we ervaren dat we samen sterker zijn. Ook in deze roerige tijden mag en kun je erop rekenen dat wij er zijn voor jou en je auto. Met deze inzet in gedachten vertrouwen we erop dat we ook deze uitdaging zullen overwinnen. 

;