Jouw nieuwe auto staat bij Van den Brug

Ben je op zoek naar jouw ideale nieuwe auto? Bij Van den Brug kijken we graag of jouw droomauto tussen onze uit voorraad leverbare modellen staat. Deze zijn direct beschikbaar, zodat je al binnen 2 weken wegrijdt. Stel je liever zelf een auto samen die voldoet aan al jouw wensen en kun je wat langer wachten? Dan helpen we je graag op weg in één van onze showrooms. 

Bekijk onze voorraadmodellen

Ben je op zoek naar een specifiek model of type auto? Maak dan gebruik van de filteropties.

Bekijk de voorraad nieuwe auto's per merk

Uitgelichte modellen

T Roc 75 Jaar Edition

Volkswagen T-Roc Life 75 Edition

Volkswagen bestaat 75 jaar in Nederland en dat vieren we met een aantal bekende modellen in een speciale uitvoering. Daarom is onder andere de T-Roc Life 75 Edition geïntroduceerd die extra luxe wordt uitgevoerd. 

Bij Van den Brug hebben we meerdere T-Roc Life 75 Editions op voorraad. Ben je benieuwd naar deze auto? Bekijk dan snel meer! 

Audi Q2

De Audi Q2 is een compacte, luxe SUV. De auto kenmerkt zich door een verhoogde instap en zit, waardoor je goed overzicht op de weg hebt. Maar de Q2 is ook sterk en imponerend, met een dynamisch design en een bovengemiddeld comfort en rijplezier. Kortom: een allround talent, voor in en buiten de stad. 

De Audi Q2 is nu snel nieuw uit voorraad leverbaar. Ook een zelf samengestelde auto bij Van den Brug rijd je nog dit jaar. Meer weten?

Q2 Voorkant Bos2 Advertentie

Stel zelf je auto samen

Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe auto voldoet aan al jouw wensen. Staat jouw ideale auto niet tussen onze voorraad? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om zelf jouw auto samen te stellen.

Kies jouw favoriete kleur en velgen, style het interieur naar jouw smaak en selecteer jouw extra opties voor nog meer rijcomfort. We adviseren je graag bij het maken van de juiste samenstelling. 

Maak vrijblijvend een afspraak in één van onze showrooms voor advies op maat. 

Volkswagen Car Configurator Van Den Brug

Plan een afspraak

Wil je een afspraak maken voor het samenstellen van jouw droomauto? Laat je gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.