Onze vestigingen zijn tijdelijk gesloten

Bij Van den Brug zijn we er voor jou en je auto. Ook in deze onrustige en roerige tijden blijven wij bereikbaar, alleen op dit moment wel anders dan je van ons gewend bent.
Op last van de overheid sluiten wij onze fysieke vestigingen. Digitaal en online blijven we voor jou beschikbaar. Je kunt ons telefonisch, per mail en per chat bereiken via de bekende nummers en e-mailadressen.
We houden het nieuws en de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, bezoekers en medewerkers zijn voor Van den Brug topprioriteit.

Op deze pagina lees je alle informatie. Staat je vraag er niet bij, laat het ons weten. Wij bedanken je voor je begrip.

 

#staysafe #flattenthecurve #blijfthuis

Onderhoud of reparatie

De komende periode mogen onze werkplaatsen niet geopend zijn, maar tijdens de sluiting kan er wel een afspraak gepland worden. Mocht onderhoud aan je auto op korte termijn aan de orde zijn dan raden wij je aan alvast een afspraak in te plannen.

Door uitgesteld onderhoud van de komende weken, zal onze planning snel vollopen. Je kunt hieronder eenvoudig een afspraak maken. Natuurlijk staan wij je ook graag persoonlijk te woord. Je kunt bellen naar de bekende telefoonnummers. De collega’s van service staan voor je klaar!

Nooddienst beschikbaar

Voor problemen met jouw auto blijft de nooddienst beschikbaar. Je kunt hiervoor 24/7 de mobiliteitsnummers bellen. Noodnummer niet bij de hand? Je vindt hier het overzicht met alle nummers:

  • Volkswagen: 0800 - 555 7000
  • Audi: 0800-2834
  • SEAT: 0800-0242 500
  • ŠKODA: 0800-0230 024

Aankoop van een auto

Zie je de auto van je dromen? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn. Door middel van een online taxatie kunnen we jouw eigen auto taxeren en een inruilvoorstel maken. Ook we een videogesprek starten zodat je al je vragen kunt stellen. Je kunt  de auto zonder verplichtingen reserveren. Fysiek de auto zien of een proefrit maken is helaas niet mogelijk. Uiteraard kunnen we een bezoek of proefrit alvast vooruit inplannen voor je.

Plan meteen je onderhoud