Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Stel zelf uw auto samen | Overzicht car configurators

Stel zelf uw nieuwe auto samen

Als trotse merkdealer voor Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA, bieden we u natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf uw ideale droomauto samen te stellen. Zo kunt u in onze showroom, samen met een van onze verkoopadviseurs, deze auto samenstellen met de merkoriginele Car Configurator. 

Overigens kunt u ook online uw nieuwe auto samenstellen. Klik hiervoor op de merkafbeelding van uw voorkeur. Voor alle merken verwijzen we u bij deze online Car Configurator door naar officiële merkwebsite, zodat u altijd de beste kwaliteit en meest actuele opties en pakketten kunt selecteren.

Toch liever een nieuwe auto zonder lange levertijden?

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe auto's

Klik op de Car Configurator van het merk van uw voorkeur

seat-beeldmerk-autoland-vandenbrug

De auto-dealer in Friesland

autoland-vandenbrug-sinds-1923-in-bedrijf

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vindt u de vestigingen van Autoland van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u verzekerd van:

Vestigingen