Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Stel zelf uw auto samen | Overzicht car configurators

Stel zelf jouw nieuwe auto samen

Als trotse merkdealer voor Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA, bieden we je natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf jouw ideale droomauto samen te stellen. Zo kun je in onze showroom, samen met een van onze verkoopadviseurs, deze auto samenstellen met de merkoriginele Car Configurator. 

Overigens kun je ook online jouw nieuwe auto samenstellen. Klik hiervoor op de merkafbeelding van je voorkeur. Voor alle merken verwijzen we jou bij deze online Car Configurator door naar officiële merkwebsite, zodat je altijd de beste kwaliteit en meest actuele opties en pakketten kunt selecteren.

Toch liever een nieuwe auto zonder lange levertijden?

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe auto's

Klik op de Car Configurator van het merk van jouw voorkeur

seat-beeldmerk-vandenbrug

De auto-dealer in Friesland

Van den Brug: sinds 1923

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om jou weer op weg te helpen.

Bij ons ben je verzekerd van:

Vestigingen