Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

De financieringsmogelijkheden van uw nieuwe auto

Van den Brug biedt u een financiering passend bij uw wensen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Voor ieder merk dat door Van den Brug aangeboden wordt, zijn er verschillende financieringen beschikbaar.

Financiering Audi - Financiering Volkswagen - Financiering SEAT
Financiering ŠKODA - Financial lease Volkswagen Bedrijfswagens

Wel een nieuwe auto rijden, maar liever niet kopen?

Dan is Private Lease wellicht iets voor u! Hierbij rijdt u zorgeloos in een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT, of ŠKODA voor een vast bedrag per maand. Onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen; het enige waar u zelf nog om moet denken, is op tijd tanken. Na afloop van de leaseperiode levert u de auto weer bij de dealer in en bent u vrij om een nieuwe auto uit te zoeken voor private lease.

Private Lease: hoe werkt het?

prive-lease-abonnement-autoland-vandenbrug

De auto-dealer in Friesland

autoland-vandenbrug-sinds-1923-in-bedrijf

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vindt u de vestigingen van Autoland van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u verzekerd van:

Vestigingen