Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

De financieringsmogelijkheden van uw nieuwe auto

Van den Brug biedt je een financiering passend bij jouw wensen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Voor ieder merk dat door Van den Brug aangeboden wordt, zijn er verschillende financieringen beschikbaar.

Financiering Audi - Financiering Volkswagen - Financiering SEAT
Financiering ŠKODA - Financial lease Volkswagen Bedrijfswagens

Wel een nieuwe auto rijden, maar liever niet kopen?

Dan is Private Lease wellicht iets voor jou! Hierbij rij je zorgeloos in een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT, of ŠKODA voor een vast bedrag per maand. Onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen; het enige waar je zelf nog om moet denken, is op tijd tanken. Na afloop van de leaseperiode lever je de auto weer bij Van den Brug in en ben je vrij om een nieuwe auto uit te zoeken voor private lease.

Private Lease: hoe werkt het?

prive-lease-abonnement-vandenbrug

Wij zijn er voor je auto sinds 1923

Van den Brug: sinds 1923

Alweer bijna 100 jaar geleden startte ons familiebedrijf, gedreven door rijplezier. Zo zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Al snel gevolgd door het dealerschap van VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.
Onze passie voor bewegingsvrijheid is besmettelijk gebleken, want vandaag de dag vind je Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om jou weer op weg te helpen.

Bij ons ben je verzekerd van:

Vestigingen