Menu

Audi | Onderhoudsbeurten

Het beste onderhoud voor uw Audi

Van den Brug biedt diverse onderhoudsbeurten op maat aan voor uw Audi. Kiest u voor onderhoud bij de dealer, dan weet u zeker dat uw Audi in de beste handen is en u behoudt de fabrieksgarantie. Onze serviceadviseurs adviseren u graag. 

audi-onderhoud-onderhoudsbeurten-2-vandenbrug
audi-onderhoud-onderhoudsbeurten-1-vandenbrug

Audi long life service

Deze service maakt duidelijk hoe de vooruitstrevende Audi technologie in uw voordeel werkt. Dankzij de moderne motoren en de speciaal hiervoor ontwikkelde motoroliën heeft uw Audi minder vaak onderhoud nodig en bepalen onder andere de gebruiksomstandigheden de lengte van het interval. Beter voor het milieu, want afhankelijk van het rijgedrag worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. De service-intervalmelding in het instrumentenpaneel waarschuwt u voor de volgende onderhoudsbeurt.

AdBlue bijvullen: snel en eenvoudig uitgevoerd

AdBlue zit in een aparte tank. De inhoud en vulopening verschillen per model. Vaak is de vulhals achter de tankklep van uw Audi te vinden, naast de tankdop voor de dieselbrandstof. Het AdBlue-verbruik hangt af van de afgelegde afstand, de rijstijl en diverse omgevingsfactoren. Op het display op uw Audi instrumentenpaneel verschijnt een melding als het nodig is om de AdBlue-tank bij te vullen. Onze ervaren monteurs voeren deze klus snel en eenvoudig uit. Tijdens een onderhoudsbeurt, maar ook tussentijds. 

Speciale Audi pakketprijzen

Audi van den Brug in Drachten en Heerenveen kent speciale pakketprijzen voor onderhoud. Dit betekent dat u bij ons hetzelfde betaalt voor onderhoud of reparatie als bij een andere garage. Bovendien heeft u recht op pechhulp (mobiliteitsgarantie), dus bespaart u op de ANWB of andere pechhulpdienst.

Plan een werkplaatsafspraak | Terug naar Audi Onderhoud

Audi Accessoires

Audi Accessoires

Wielensets, fietsenrekken en dakkoffers: ontdek de uitgebreide webshop.

Lees verder
Navigatie Update

Navigatie Update

Verzekerd van de meest actuele kaartinformatie met de Navigatie Update.

Lees verder
Bandenservice

Bandenservice

Wissel uw banden tijdig. U kunt gebruik maken van ons bandenhotel.

Lees verder

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving