Menu

Thorsby onder de indruk van Audi e-Tron

Gepubliceerd op 30 november 2018

​Donderdag 18 oktober was de Audi e-tron voor het eerst te bewonderen in de showroom van Drachten. Morten Thorsby kreeg de kans om de elektrische auto te bewonderen. Lees nu het gehele artikel van SC Heerenveen:

Daar stond-ie dan. De eerste volledig elektrische auto van Audi. De promotietour door Nederland leidde de Audi e-tron onder andere langs Van den Brug in Drachten, sponsor van sc Heerenveen. Onze eigen Morten Thorsby kreeg de eer de wagen te keuren.

banner_thorsby_Morten 3

Ze moeten nog even geduld hebben, de mensen die zich alvast inschreven voor de aanschaf van een Audi e-tron. In het voorjaar van 2019 is de grote en sportieve SUV op de weg te zien. Zij, potentiële kopers en andere autoliefhebbers konden het nieuwste model van Audi op donderdag 18 oktober bewonderen in de showroom van Van den Brug.

Een van die belangstellenden was sc Heerenveen-speler Thorsby. Of valt de 22-jarige voetballer in de categorie 'potentiële kopers'? "Misschien wel", zat hij hardop te prakkeseren. Bij binnenkomst kroop de Noor meteen achter het stuur, maar verder dan dat kwam hij niet. "Ik heb al gevraagd wanneer ik een testrit mag komen maken."

Thorsby keek al een tijdje reikhalzend uit naar de kennismaking met de nieuwste Audi. Hij had er op voorhand al het nodige over gelezen en gehoord, maar nu zag hij de e-tron in levende lijve. Wat was zijn eerste indruk? "Erg goed. Van de buitenkant zag de auto er al ontzettend modern en stijlvol uit. Een mooi design met vloeiende lijnen, daar hou ik van."

Dat juist Thorsby zijn licht over de e-tron mocht laten schijn, was niet zonder reden. Hij is milieubewust en erg geïnteresseerd in de nieuwste technologische ontwikkelingen. "Wij mensen moeten op het vlak van milieu nog een stap maken. Iedereen moet op een gegeven moment elektrisch gaan rijden. Dit is de toekomst. Daarom vond ik het mooi dat ik ‘m alvast mocht zien."

banner_thorsby_Morten 2

Niet alleen de buitenkant van de e-tron kon Thorsby bekoren. "Ook van de binnenkant was ik onder de indruk", ging hij verder. "Een modern interieur met mooie accessoires. Twee grote schermen en geen zijspiegels om naar buiten te kijken, maar camera’s."

Ook Thorsby zelf kreeg met de camera te maken. Speciaal voor de foto werd de blonde middenvelder nog even vlug in het nieuw gestoken door sponsor De Heeren van Rinsma. "Een mooie outfit en het zat ook nog eens comfortabel", zei Thorsby. Het modehuis uit Gorredijk gaf de Noor een stoere herfstlook, matchend met het uiterlijk van het voertuig.

De uitstraling van de e-tron beviel Thorsby zeer, maar "het mooiste aan de auto is dat-ie volledig elektrisch is", zei hij. "Erg bijzonder en ik was niet de enige die dat vond. In het tijdsbestek dat wij er waren, vond ik dat vrij druk was." Dat was iets wat Hans van den Brug ook niet was ontgaan.

Er hadden zich veel mensen aangemeld voor de presentatie bij de autodealer, vertelde de directeur. Belangstellenden konden zich inschrijven voor een speciale lunch, waarmee Audi’s eerste volledig elektrische model feestelijk werd geïntroduceerd. "Natuurlijk had ik wel enige belangstelling verwacht", zei Van den Brug, "maar zoveel? Nee. Dit was wel boven verwachting."

Dit artikel verscheen in de november 2018-editie van Corner, de huis-aan-huiskrant van sc Heerenveen en MDH Uitgeverij.

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving