Menu

Audi Van den Brug Drachten wint prijs beste service

Gepubliceerd op 14 maart 2018

Taart en een verrassingsbezoek van Audi Nederland aan Van den Brug Drachten op vrijdag 16 maart 2018. De reden? Onze prestaties op het gebied van service en klanttevredenheid over heel 2017 zijn de hoogste van heel Nederland!

Monaco Incentive voor hoge klanttevredenheid

Met gepaste trots delen wij u mede dat Audi-dealer Van den Brug Drachten de Monaco Incentive heeft mogen ontvangen uit handen van Audi Nederland. Deze Monaco Incentive is door Audi Nederland (importeur Pon) in het leven geroepen om Audi-dealers extra te motiveren om maximaal te presteren op het gebied van klanttevredenheid en service. Met de toekenning van deze prijs behoort Audi Van den Brug tot de Top 5 Audi dealers van Nederland.

Deze prijs is een blijk van waardering van de importeur, maar nog meer van onze klanten. De Monaco Incentive wordt namelijk uitgereikt aan de Audi-dealers die het beste scoren op o.a. klanttevredenheid, service en kwaliteitstesten in de werkplaats. Op dit vlak scoorden we over 2017 zelfs de hoogste ogen en daarom mogen we ons de Audi-dealer met de beste service van Nederland noemen. 

audi-vandenbrug-wint-prijs-beste-service-monaco-incentive-2017-2018
taart-voor-prijswinnaar-audi-vandenbrug-bij-monaco-incentive-2017-2018

Meer weten over de Monaco Incentive of onze service zelf ervaren?

Onze collega's staan voor u klaar, of het nu om aankoop of onderhoud van uw Audi gaat. Dus bent u benieuwd wat wij voor  elkaar kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze Audi-showroom aan de Lange West in Drachten! 

Liever eerst een vraag beantwoord per mail of telefoon? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
audi-dealer-vandenbrug-drachten-wint-prijs-beste-service-klanttevredenheid-2017-2018

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving