Menu

De nieuwe A4 en A4 avant zijn nu te bestellen

Gepubliceerd op 4 juli 2019

De nieuwe Audi A4 en A4 Avant zijn sinds nu te bestellen. Wederom is het design weer is aangescherpt en dat het bedieningsgemak verder is verbeterd. In deze voorverkoopperiode zijn naast de A4 Pro Line en Edition one ook de extra complete én aantrekkelijk geprijsde Launch editions (Business en Sport) beschikbaar. 

De nieuwe A4 Avant, S4 en A4 allroad van dichtbij


Vier uitvoeringen

De Audi A4 Pro Line staat aan de basis van het A4-gamma. Deze uitvoering is zeer compleet met standaard MMI Radio plus, Audi connect noodoproep en service, smartphone interface, een bestuurdersinformatiesysteem, volautomatische airconditioning, een multifunctioneel met leder bekleed stuur en een in drie delen neerklapbare achterbank. 

 

​A4 Launch edition Business en Launch edition Sport

Om de komst van de nieuwe A4 te vieren, presenteert Audi twee tijdelijk verkrijgbare special editions. De eerste is de Audi A4 Launch edition Business. Deze beschikt over alle luxe van de Pro line en vult dat aan met het ‘advanced exterieur’, 17 inch lichtmetalen velgen, diefstalalarm, MMI navigatie plus, Audi virtual cockpit, full-LED koplampen inclusief dynamische richtingaanwijzers achter, sportstoelen, drie jaar Audi connect, lichtpakket 1, een dimmende binnenspiegel, opbergpakket en diverse aluminium afwerkingsaccenten. Snelle beslissers profiteren van maximaal voordeel: voor de Launch edition Business geldt – zolang de voorraad strekt – geen meerprijs ten opzichte van de A4 Pro Line. 

De nieuwe Audi A4 vanaf € 42.930

De nieuwe Audi A4 is er als Limousine 35 TFSI vanaf € 42.930, waarmee Audi een zeer aantrekkelijk en concurrerend aanbod levert in deze klasse. De marktintroductie beleef je in september bij ons. Meer weten? Informeer bij onze vestigingen of configureer de nieuwe Audi A4 hieronder.

Configureer de nieuwe Audi A4

Bekijk alle mogelijkheden, configureer online en bestel de nieuwe Audi A4.

Configureer nu

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving