Menu

Johnny Jansen kiest voor Audi

Gepubliceerd op 8 juli 2019

Ook Johnny Jansen, hoofdtrainer bij sc Heerenveen, kiest voor Audi. De 44-jarige trainer en oud-speler van de club nam vandaag zijn nieuwe A4 in ontvangst bij het Abe Lenstra Stadion. Wiebren Jan Wind (Van den Brug) en Sipke van der Ploeg (Friesland Lease) overhandigden de sleutels.

Samen topprestaties leveren

Als Official Supplier en OSSH lid bestaat al jarenlang een samenwerking met sc Heerenveen. De ambitieuze, gastvrije en sociale voetbalclub combineert zijn waarden met een no-nonsense mentaliteit; “Als we gaan, gaan we met z’n allen”. Deze ambities en waarden passen goed bij de cultuur van Van den Brug, wat het fundament is voor de jarenlange samenwerking.

Betrokken bij Friese cultuur en sport

Naast het leveren van topprestaties staat betekenisvol ondernemen ook hoog in het vaandel bij Van den Brug. Als familiebedrijf snappen wij dat je samen verder komt. Daarom zijn wij betrokken bij Friese cultuur en sport. Of het nou gaat om regionale sportclubs of topsport, wij steunen passie en gedrevenheid.

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving