Menu

Video: Audi e-tron Sportback

Gepubliceerd op 1 juli 2020

De Audi e-tron zoeft inmiddels over onze Friese wegen, tijd dus de volgende trap in het elektrische offensief van Audi. De e-tron Sportback heeft niet alleen een eigen koets, hij herbergt ook de doorontwikkelde techniek van de e-tron zoals we deze al kennen. Zowel sportief als elegant. Dat is hoe de nieuwe Audi e-tron Sportback zich laat kenmerken. Richard Bosch vertelt je in minder dan 3 minuten over het nieuwe model.

Nu in de showroom

De Audi e-tron Sportback staat voor je klaar in onze showroom in Drachten.
Kom daarom langs aan de Lange West 96 in Drachten en maak een proefrit!Sportief, aantrekkelijk en elektrisch

Het Audi e-tron Sportback S-model uit bovenstaande video is voorzien van niet een, niet twee, maar liefst drie elektromotoren. Twee op de achteras en één op de vooras – met een gezamenlijk vermogen en koppel van respectievelijk 370 kW (503 pk) en 973 Newtonmeter. Dit brengt de sportiviteit van Audi’s S-modellen naar een compleet nieuw level.

Herkenbaar uiterlijk
De Audi e-tron S en e-tron S Sportback zijn uiterlijk direct herkenbaar. De voor- en achterbumpers zijn een stuk forser geworden, terwijl de diffuser onder de achterbumper bijna over de hele breedte van de auto uitstrekt. De wielkasten zijn iets breder en dat geeft de auto een zeer krachtig voorkomen. De e-tron S-modellen staan standaard op 20 inch lichtmetalen velgen, 21 inch exemplaren zijn optioneel beschikbaar, later gevolgd door nog grotere 22 inch velgen. Vóór zijn vaste remklauwen met elk zes zuigers boven de grote remschijven gemonteerd. Standaard zijn die laatste zwart, inclusief het S-embleem. Als je wil worden ze ook worden uitgevoerd in fel oranje met het e-tron-logo. 

Prestaties van de e-tron S Sportback

De Audi e-tron

Meer weten over deze nieuwe Audi e-tron Sportback of de actuele voorraad van e-tron modellen?


Alle info over de e-tron Sportback Bekijk alle e-tron modellen

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving