Menu

de nieuwe Audi e-tron

Gepubliceerd op 1 februari 2019

Met de Audi e-tron presenteert Audi zijn eerste volledig elektrische productieauto. Het nieuwe model is vanaf nu te bewonderen in onze showroom.

​De e-tron is leverbaar vanaf € 84.100

Met de Audi e-tron presenteert Audi zijn eerste volledig elektrische productieauto. Het nieuwe model is vanaf nu te bestellen en samen te stellen en heeft een vanafprijs € 84.100* en een actieradius tot circa 320 km.

In de grote SUV komen sportiviteit en gebruiksgemak samen.  De e-tron heeft twee elektromotoren die krachtige en fluisterstille prestaties leveren. En dat geheel geheel emissievrij. Ze zijn standaard gekoppeld aan ‘electric quattro’ vierwielaandrijving voor indrukwekkende prestaties en een dynamisch weggedrag. De nieuwe Audi accelereert in 5,7 seconden van 0-100 km/u. De topsnelheid is begrensd op 200 km/u.

Bewonder de nieuwe e-tron in onze showroom, breng een bezoek aan onze Private Customer Lounge en stel jouw e-tron op maat samen.

​Lees meer over de Audi e-tron
 

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving