Menu

Bekijk de Audi Q4 Sportback e-tron

Gepubliceerd op 8 juli 2020

Gisteravond is de nieuwste telg van de Audi e-tron familie gepresenteerd: de Q4 Sportback! Op dit moment, net als de Q4, nog als concept, maar we kunnen alvast verklappen dat deze auto in 2021 bij Van den Brug en op de Nederlandse wegen te zien zal zijn!

Niet één, maar twee elektromotoren voor de Q4 e-tron

Zowel de reguliere Audi Q4 e-tron als de Q4 Sportback e-tron zijn luxe en ruime SUV's, voorzien van twee elektromotoren en quattro vierwielaandrijving. De 82kWh-batterij in de wagenbodem is goed voor een WLTP-actieradius van 450 kilometer en met een laadsnelheid van 125 kW is de accu in een half uur tot 80% opgeladen. 

Beide volledig elektrische SUV's zijn een lust voor het oog en voorzien van de kenmerkende Audi voorsprong door techniek.
Waar de Q4 e-tron meer de klassieke kenmerken van de SUV-range binnen Audi heeft en past in de lijn van de Q2, Q3, Q5 en de Q7, deelt de Q4 Sportback e-tron zowel uiterlijke kenmerken van de SUV's als van de coupe-modellen. Hiermee wordt de elektrische Q4 Sportback e-tron o.a. het kleinere broertje van de nu al leverbare Audi Sportback e-tron

Combineer deze technische topprestatie met de afwerking en het comfort van Audi en je hebt een prachtige auto die elektrisch rijden wel erg aantrekkelijk maakt. De Audi e-tron GT concept show car, de samen met Porsche ontwikkelde dynamische coupé, zal - zo zijn de verwachtingen- eind 2020 in productie gaan.
Naar verwachting staat deze gloednieuwe Q4 e-tron ergens 2021 bij Van den Brug Drachten.

Foto's Audi Q4 e-tron Sportback 2021

Blijf op de hoogte over de nieuwe Audi Q4 e-tron

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe Audi Q4 e-tron en wil je als eerste op de hoogte zijn van het allerlaatste nieuws over dit nieuw verwachte elektrische model van Audi? Laat dan hieronder je gegevens achter en we houden je bij Van den Brug op de hoogte.


audi-q4-etron-sportback-nieuwste-elektrische-suv

De Audi Q4 e-tron Sportback

Meer weten over de nieuwe Audi Q4 e-tron Sportback of de actuele voorraad e-tron modellen bekijken?


Meer over de Q4 Bekijk e-tron modellen

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving