Audi Q8 nu bestelbaar vanaf €109.155

Gepubliceerd op 19 juli 2018

Op 5 juli kon u als één van de eersten kennismaken met de nieuwe Audi Q8. De nieuwe SUV-coupé is per direct bij ons te bestellen als 50 TDI met een vanafprijs van €109.155. De levering start met 286 pk sterke Audi Q8 50 TDI quattro. Vanaf 16 augustus staat de Q8 in onze showroom.

Als 50 TDI beschikt de Audi Q8 over een krachtige 3.0 TDI-motor met 210 kW/286 pk en 600 Nm koppel. Daarmee gaat de SUV-coupé in 6,3 seconden van stilstand naar 100 km/u en haalt hij een topsnelheid van 245 km/u. De zescilinder turbodiesel is gekoppeld aan een soepele en snelle achttraps tiptronic-automaat. Vanaf 2019 krijgt de Q8 50 TDI gezelschap van de Q8 45 TDI (170 kW/231 pk) en Q8 55 TFSI (250 kW/340 pk).

Audi Q8 nu bestelbaar vanaf € 109.155

Standaard quattro aandrijving

Op de Q8 50 TDI is quattro vierwielaandrijving standaard inclusief een wielophanging met instelbare dempers. Als optie word vierwielsturing en adaptieve luchtvering geleverd. Deze kan kan worden ingesteld op comfort of sportiviteit. Onder de uitgebouwde wielkasten van de Q8 – die aan de Audi Sport quattro doen denken – schuilen 20 inch lichtmetalen velgen (tot wel 22 inch is leverbaar). Voorop prijken LED-koplampen (HD matrix LED is optioneel).
 

Audi Q8 nu bestelbaar vanaf € 109.155

Pakketten Pro Line Plus & Pro Line S

Er zijn twee pakketten beschikbaar voor de Q8: Pro Line Plus en Pro Line S. Die voegen onder meer MMI navigatie Plus met Audi virtual cockpit toe aan de bestaande rijke uitrusting. Het MMI-systeem werkt met een 10,1 inch touchscreen voor infotainment en navigatie en een 8,6 inch touchscreen voor de airconditioning en andere comfortfuncties. Het 12,3 inch display van de Audi virtual cockpit vervangt de traditionele meters achter het stuur.

De Audi Q8 Pro Line Plus is ook nog voorzien van adaptieve luchtvering, geventileerde comfortstoelen vóór, comfortairconditioning met vier zones, Valcona-leren bekleding in het interieur, een premium audiosysteem van Bang & Olufsen en een parkeerhulp plus. De Pro Line S heeft als extra’s de adaptieve sportluchtvering, een S line sportpakket met 21 inch velgen en een S line exterieurpakket.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 juli 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Meer informatie over het nieuwste gezicht van de Q familie?

Ons Audi verkoopteam bij Van den Brug Drachten staat voor u klaar. Bezoek of bel onze Audi-showroom of laat hieronder uw contactgegevens en eventuele vragen over de nieuwe Audi Q8 achter. Wij zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q7; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving