Menu

Speciaal geprijsde e-tron modellen plus de nieuwe e-tron Sportback

Gepubliceerd op 31 maart 2020

Bij Van den Brug profiteer je nu van speciaal geprijsde editions voor de Audi e-tron en Audi e-tron Sportback. Zo is de Audi e-tron al beschikbaar vanaf € 62.700* of € 295** netto bijtelling per maand. Maar er is nog meer goed nieuws! Zo is de nieuwe Audi e-tron Sportback direct te bestellen als aantrekkelijke edition, Business edition, Business edition Plus en S edition. Prijzen beginnen vanaf € 65.100* of € 317** netto bijtelling per maand.

 

e-tron editions voor de e-tron en de e-tron sportback

We vieren de beschikbaarheid van de e-tron Sportback met de edition-modellen voor de e-tron en e-tron Sportback.
Het gamma start met edition-uitvoeringen van de e-tron 50 quattro en de e-tron Sportback 50 quattro. Deze modellen beschikken standaard over onder andere LED-koplampen en -achterlichten, MMI navigatie plus met Audi touch respons, Audi virtual cockpit, diefstalalarm, adaptieve luchtvering, volautomatische airconditioning, parkeerhulp plus en een elektrisch bediende achterklep. De Audi e-tron 50 quattro edition is er vanaf € 62.700* en is al te rijden van € 295 netto bijtelling per maand**. De Audi e-tron Sportback 50 quattro edition is er vanaf € 65.100* (netto bijtelling vanaf € 317/mnd**). 

divider2

De business edition is compleet uitgerust

De Audi e-tron en e-tron Sportback (50 quattro en 55 quattro) zijn ook leverbaar in een Business edition-uitvoering. Deze modellen vullen de features van de edition-modellen aan met onder meer het advanced exterieur, metallic lak, elektrisch verstelbare stoelen vóór (met geheugen voor de bestuurdersstoel) en elektrisch inklapbare, verwarmde en automatisch dimmende buitenspiegels. Andere highlights zijn het ambiente lichtpakket (wit), zwart glas-optiek met haptische feedback voor het dashboard en in carrosseriekleur uitgevoerde afwerkingsdelen. De e-tron Business edition heeft bovendien een aluminium dakreling (niet op Sportback).

De e-tron Business edition Plus uitvoering

De Business edition Plus-uitvoeringen van de e-tron en e-tron Sportback 50 en 55 quattro voegen nog meer luxe toe in de vorm van twinlederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, een glazen panoramadak en de Audi smartphone interface. Voor maximale veiligheid is ook het Assistentiepakket ‘Tour’ inbegrepen, waarin vele geavanceerde assistentiesystemen samenkomen. 

De S edition

De S edition staat voor de sportiefste manier om een Audi e-tron (Sportback) 50 of 55 quattro te rijden. In de S edition-uitvoeringen smelt de luxe van de Business edition Plus-modellen samen met de sportiviteit van S line. De 20 inch lichtmetalen velgen in ‘5-arm dynamiek’-design zijn daarbij de blikvangers. Het S line interieur trekt de sportieve sfeer naar binnen door met onder meer decorlijsten in geborsteld donker aluminium, sportstoelen met S line-logo en bekleding in leder/alcantara. 

Nu te bestellen, levering in april

De speciaal geprijsde editions van de Audi e-tron en Audi e-tron Sportback zijn nu te bestellen bij ons Audi team. De levering zal in april starten. Voor zorgeloos elektrisch rijden zullen we alle e-tron- en e-tron Sportback-modellen leveren met het uitgebreide Audi e-care dienstenpakket.

De Audi e-tron bij Van den Brug

Bekijk de prijslijst met alle modellen en mogelijkheden of de hele voorraad Audi e-tron modellen bij Van den Brug


e-tron prijslijst Alle e-tron modellen

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving