Goed verzekerd op weg met de Audi Car Incurance

Regel het bij Van den Brug

Audi Car Insurance

Bij een bijzondere auto als een Audi hoort een goede verzekering. Audi Van den Brug biedt hiervoor verschillende mogelijkheden voor aan. Onze verkoopadviseurs informeren je graag of zorgen dat de verzekering wordt afgesloten bij Audi Bank. 

Kom langs of neem contact op met Audi Van den Brug in Drachten.

Audi Car Insurance bij Van den Brug

  • Aankoopwaarderegeling van 1, 3 tot zelfs 5 jaar
  • Schadeherstel via Audi Van den Brug met 100% originele onderdelen
  • Vervangend vervoer inbegrepen
  • Unieke extra premiebescherming
AS44 D 191005Mei2024

Zoek je een nieuwe Audi? Bekijk ons aanbod

Audi Car Insurance van Audi Bank

Voor het verzekeren van jouw Audi werken wij samen met de Audi Bank, de expert in Audi verzekeringen. Audi Bank is een onderdeel van de Volkswagen Bank. In Europa is Volkswagen Bank de grootste Automotive bank. Een betrouwbare, internationale speler op het gebied van financiële diensten, met 38 vestigingen op vijf continenten. De unieke kennis en ervaring maakt Volkswagen Bank, en dus ook Audi Bank, een betrouwbare leverancier van financieringen, verzekeringen en leaseovereenkomsten.

Naast verzekeringen biedt Audi Van den Brug ook financieringen aan voor jouw nieuwe Audi. En ook Private Lease behoort tot het assortiment van Van den Brug.

Audi Bank verstrekt onder 'Audi Car Insurance' verzekeringen aan zowel de zakelijke als de particuliere rijder. Met deze verzekeringen weet je zeker dat je er bij schade niet op achteruit gaat, zoals dat bij vele andere autoverzekeringen wel het geval is. Schade is al vervelende genoeg voor je. Zo bieden we een aantal unieke voordelen, waardoor alles zoveel mogelijk hetzelfde blijft als vóór de schade.  Lees meer over Audi Car Insurance.

Zoek je een nieuwe Audi? Bekijk ons aanbod