Menu

Audi Car Assistant

Nu weet u echt alles over uw Audi

Met de Audi Car Assistant bent u altijd verbonden met uw Audi. De app vertelt u namelijk alles wat u over uw Audi wilt weten. De Audi Car Assistant is standaard op de Audi A3 Lease Edition en de Audi Q2 #limited maar daarnaast ook leverbaar op bepaalde Audi A3 modellen. De module is ook los aan te schaffen voor € 249,- incl. BTW, dit is inclusief inbouw door Van den Brug.

Dit kunt u o.a. met de Audi Car Assistant:

Download de app of bestel de module

Download de app in de Appstore | Download de app via Google Play | Bestel hier de module

Goed om te weten

Is mijn Audi geschikt voor de Audi Car Assistant?
Heeft u een Audi A3 vanaf bouwjaar 2012, dan heeft u vanaf nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Audi Car Assistant. U kunt de app eenvoudig activeren door de Audi Car Assistant Module online te bestellen in de Audi webshop. Er zal een speciale module in uw Audi gemonteerd worden met een simkaart die uw smartphone continue informeert over de wagenstatus.
 
De Audi Car Assistant Module wordt sinds januari 2017 standaard meegeleverd in de Audi A3 Lease editions en sinds juni 2017 in de Audi Q2 #limited.
 
Waar vind ik mijn QR-code?
Alleen Audi modellen die geschikt zijn voor de Audi Car Assistant hebben een QR-code. U vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van uw Audi.
 
Zo werkt het.  Niet tijdens het rijden.
De Audi Car Assistant staat in directe verbinding met uw Audi. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit uw auto naar uw smartphone gestuurd. Goed om te weten: het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om uw auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel.
 
Uw privacy op de eerste plek.
Audi hecht veel belang aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Zo kiest u uw eigen voorkeursdealer en kunt u desgewenst uw historische ritgegevens verwijderen.
Lees het privacy statement

Wat kost het?
Voor het gebruik van de Audi Car Assistant heeft u een Audi Car Assistant Module in uw auto nodig. Vanaf nu kunt u de Audi Car Assistant Module ook in laten bouwen op alle Audi A3 modellen vanaf bouwjaar 2012. De kosten hiervan zijn € 249 inclusief inbouw en een tweejarig data abonnement. Zo kunt u twee jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Audi Car Assistant.

Hulp nodig bij het installeren van Audi Car Assistant?

Kom dan gerust langs op onze Audi-vestigingen waar onze service- en/of verkoopadviseurs u graag helpen bij het installeren van de app. 

Naar onze Audi-vestigingen

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving