Menu
Audi A6 Avant 2018

De nieuwe Audi A6 Avant

De nieuwe Audi A6 Avant laat zien dat een fraai design uitstekend samen kan gaan met gebruiksgemak, sportiviteit én optimaal comfort. Hoogwaardige assistentiesystemen en een slimme aansturing van de aandrijflijn met mild hybrid-technologie zorgen voor efficiency van topklasse. Kom proefrijden bij ons en ervaar de nieuwe A6 Avant.

De uitgelichte kenmerken op een rij

audi-a6-avant-2018-mild-hybrid-technologie

Efficiënte mild hybrid technologie

Alle motoren die beschikbaar zijn voor de Audi A6 Avant krijgen Audi’s nieuwe mild hybrid technologie, die het verbruik met maximaal 0,7 l/100 km kan terugbrengen. De V6-versies hebben een 48V-systeem (viercilinders 12V) dat bij afremmen maximaal 12 kW kan terugwinnen. Het leveringsgamma bestaat vooralsnog uit de A6 Avant 40 TDI S tronic (150 kW/204 pk) en twee V6 TDI-versies: de A6 Avant 45 TDI quattro (170 kW/231 pk) en de 210 kW/286 pk sterke A6 Avant 50 TDI quattro. De V6-modellen krijgen standaard de achttraps Tiptronic transmissie en een centraal sperdifferentieel; een sportdifferentieel met actieve aandrijfkrachtverdeling is optioneel leverbaar. Het gamma wordt snel verder uitgebreid, onder meer met benzinemodellen.

audi-a6-avant-2018-gepersonaliseerde-wegligging

Gepersonaliseerde wegligging

De Audi A6 Avant biedt een buitengewoon breed rijbelevingsspectrum. Progressive steering zorgt in alle modellen voor een direct stuurgedrag en optimale feedback. Dynamische vierwielbesturing is optioneel, voor optimale stabiliteit en sportiviteit. Bovendien is er keus uit vier onderstelvarianten: standaard met stalen schokdempers, het sportonderstel, het actieve onderstel met dempercontrole en de adaptieve luchtvering met damper control. Met Audi drive select zijn de actieve onderstelsystemen volgens eigen (comfort)wens in te stellen. Laat ons team uitgebreid informeren over de mogelijkheden van gepersonaliseerde wegligging.

audi-a6-allroad-quattro-2019-prijzen-va-89230

Nieuwe Audi A6 allroad quattro vanaf €89.230

Wie op zoek is naar een nieuwe A6 Avant met nog meer power en een robuuste uitstraling, vind dat in de nieuwe A6 allroad quattro. Deze markant gelijnde alleskunner is nu bestelbaar vanaf €89.230 met onder andere:
> quattro vierwielaandrijving 
> extra bodemvrijheid 
> adaptieve luchtvering, tevens handmatig in te stellen via Audi drive select 
> krachtige 3.0 TDI (diesel) V6 TDI-motoren met mild-hybrid technologie. 

Plan een proefrit bij u thuis of op locatie

Vraag een proefrit op het moment dat het u uitkomt. Ook 's avonds! Bij u thuis, op locatie of bij een van onze vestigingen. Aan u de keuze! In drie eenvoudige stappen vraagt u online uw proefrit aan.

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving