Menu
Audi A6 2018 Limousine

Audi A6 Limousine

De Audi A6 Limousine is een statement in het zakelijk verkeer. De snelste upgrade naar businessclass. En dynamischer dan ooit. Kom proefrijden voor een onovertroffen rijbeleving.

De toonaangevende highlights op een rij

De A6 Limousine met HD Matrix LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten

Toonaangevende verlichting

De A6 Limousine is er ook met HD Matrix LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten. Die lampen maken op twee manieren indruk. Ten eerste hebben ze een zeer goede lichtopbrengst, zonder tegenliggers te hinderen. Ten tweede laten ze de A6 Limousine heerlijk breed ogen, omdat de focus van de karakteristieke koplampen aan de buitenkanten van de units ligt.

Het interieur van de nieuwe Audi A6 Limousine

​De A6 loopt altijd een generatie voor

Profiteer van verregaande digitalisering. Een vernieuwend bedieningsconcept, uitgebreide connectiviteit en een groot aanbod aan rijassistentiesystemen. Dit biedt u meer veiligheid en comfort. De nieuwe Audi A6 is meteen ook de nieuwe benchmark in dit hogere segment. Deze achtste generatie van de A6 Limousine bewijst het.

Plan een proefrit op u thuis of op locatie

Vraag een proefrit op het moment dat het u uitkomt. Ook 's avonds! Bij u thuis, op locatie of bij een van onze vestigingen. Aan u de keuze! In drie eenvoudige stappen vraagt u online uw proefrit aan.

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving