Werkplaats­afspraak
Vestigingen
Inloggen
Banden­webshop
Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Airco-onderhoud | Fris onderweg

2016-airco-onderhoud-99-euro-bij-autoland-vandenbrug

Laat airco 1x/jaar controleren

Als de officiële autodealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens in Friesland, kennen we bij Autoland van den Brug uw auto als geen ander. En weten we dat een goedwerkende airco het rijplezier verhoogt. Deze verhoogt namelijk uw (rij)comfort en zorgt ervoor dat u fris achter het stuur zit.

Onze onderhoudstip voor de airco
De airconditioning is daarmee een belangrijk onderdeel van uw auto en verdient alle aandacht en zorg/onderhoud. Daarom raden we u aan met regelmaat de airco van uw auto te laten controleren en waar nodig airco-onderhoud te laten uitvoeren. Dit kan bij onze vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost. Vestigingsoverzicht >

Plan nu uw airco-onderhoud > 

> Airco onderhoud | € 99, inclusief gratis geurbehandeling

Airco onderhoud bij Autoland van den Brug betekent een volledige behandeling van uw aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten). Het koudemiddel wordt uit het systeem gehaald, waarna er gecontroleerd wordt op lekkage en defecten. Vervolgens wordt het systeem voorzien van nieuw koudemiddel.
Tot en met 31 augustus 2017 inclusief gratis geurbehandeling ter waarde van € 29.

> Airco Check | € 19,95

Aan de hand van een checklist wordt gecontroleerd of uw airco onderhoud nodig heeft. Mochten er problemen zijn, dan worden deze met u besproken en met uw toestemming verholpen. 

> ​Airco Geurbehandeling | € 29

Wanneer uw auto een stinkende lucht of nare geurtjes produceert bij het aanzetten van de airco, adviseren wij u een airco-geurbehandeling uit te laten voeren. Deze geurbehandeling (of beter gezegd anti-geurbehandeling) verwijdert niet alleen vieze geurtjes, maar ook micro-organismen. Na deze behandeling ruikt uw airco niet meer muf en worden de gezondheidsrisico’s beperkt. Het advies is om uw airco één keer per jaar te laten behandelen met een anti-geurbehandeling.

> ​Stof- en pollenfilter vervangen

Voorkomen is beter dan genezen. daarom raden we u aan het stof- en pollenfilter te vervangen, wanneer het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt. Na het vervangen blaast er kwalitatief goede en daarmee gezondere lucht uw auto in. Onze monteurs kunnen door middel van de aircocheck de kwaliteit van het filter controleren. De prijs van vervanging van het stof- en pollenfilter variërt per auto. Onze service-adviseurs vertellen u graag wat de kosten voor uw auto bedragen.

Combineer airco-service met ander auto-onderhoud

Twijfelt u of de airco van uw auto nog optimaal functioneert? Laat onze monteurs dit dan voor u controleren. Een airco-check kan namelijk eenvoudig gecombineerd worden met ander regulier onderhoud of een APK.

Overigens worden al onze monteurs voortdurend getraind en geschoold, zodat we op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen en daardoor uw auto op de perfecte manier te servicen. Bij het uitvoeren van het onderhoud maken wij gebruik van machines en gereedschappen speciaal ontwikkeld voor uw auto. Daarnaast worden 100% originele onderdelen geplaatst, waar u standaard 2 jaar garantie op krijgt.

2016-airco-onderhoud-99-euro-bij-autoland-vandenbrug3

Meer informatie of afspraak maken?

Heeft u vragen over de werking van uw airco of wilt u een airco-check, geurbehandeling of -onderhoudsbeurt uit laten voeren? Neem dan contact op met één van onze collega's op de vestiging van uw keuze. U kunt ook direct een afspraak inplannen via onze online werplaatsagenda.

 Tip! Leest u ook onze gebruikerstips voor optimaal gebruik van uw airco. 

autoland-vandenbrug-sinds-1923-in-bedrijf

Over Autoland van den Brug

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en SKODA met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 90 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Autoland van den Brug Buitenpost

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Ried 16
9285 KK Buitenpost
T: 0511 - 54 13 30
buitenpost@vandenbrug.nl

Openingstijden en routebeschrijving

Autoland van den Brug Drachten

 • Audi - Verkoop en Service 
 • Volkswagen - Verkoop en Service 
 • SEAT - Service
 • ŠKODA - Service
 • Volkswagen bedrijfswagens - Verkoop en Service 

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40
drachten@vandenbrug.nl

Openingstijden en routebeschrijving

Autoland van den Brug Franeker

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Leeuwarderweg 10A
8801 BV Franeker
T: 0517 - 39 40 44
franeker@vandenbrug.nl

Openingstijden en routebeschrijving

Autoland van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service
 • SEAT - Verkoop en Service
 • ŠKODA - Verkoop en Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service
 • Audi - Service

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54
heerenveen@vandenbrug.nl

Openingstijden en routebeschrijving

Autoland van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service 
 • SEAT - Service
 • ŠKODA - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service
 • Suzuki - Verkoop en Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52
sneek@vandenbrug.nl

Openingstijden en routebeschrijving