Knutselen en kleuren

10 maart 2021

Knutselen en kleuren met Van den Brug

Om zelf te maken of in te kleuren. Of om te delen met anderen bijvoorbeeld door deze door te mailen naar je kleinkind, te versturen per post, bij de buren in de brievenbus te stoppen

 

Door de coronamaatregelen verandert onze dagbesteding en manier van leven snel. Thuiswerken en massaal thuisonderwijs zijn soms best een uitdaging. Doordat veel mensen moeten thuiswerken en het advies is om binnen te blijven, kun je best wat extra afleiding gebruiken. Daarom hebben we leuke kleurplaten en knutsels om je creativiteit de loop te laten.

Ontwerpwedstrijd Volkswagen ID.3

Klik op de afbeelding hieronder om het bestand te downloaden en je creativiteit los te laten. Veel plezier met knutselen! Maak van je thuisonderwijs een knutsel en teken feestje.

Tekeningid3btn (1)

Laat je zien wat je hebt gemaakt?

Doe je mee aan een ontwerpwedstrijd of wil je gewoon laten zien wat je hebt gemaakt? Graag! Reageer met jouw foto op onze post op Facebook of mail je foto naar marketing@vandenbrug.nl

Doorknutselen

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Volkswagen originele boekenlegger, die je zelf in kunt kleuren? Of het bouwen van je eigen SKODA KAROQ aan de hand van een bouwplaat? Downloaden en knutselen maar!

KLEED

Leg je eigen speelkleed- autocircuit printje (download)

GOLF

Kleur je Volkswagen Boekenlegger (download)

KAROQ

Knutsel je eigen ŠKODA KAROQ (download)