Menu

Knutselplezier | Kleurplaten, bouwplaten om te downloaden

Knutseltip van de week

Klik op de afbeelding hieronder om het bestand te downloaden en mee te kunnen doen aan onze ONTWERP JE DROOMAUTO-winactie op Facebook. Veel plezier en succes!

download-ontwerp-sjabloon-droomauto

Veel succes. Laat je weten wat jij er van gemaakt hebt?

Natuurlijk zijn we heel erg benieuwd naar hoe jouw droomauto er uit ziet. Deel daarom een foto van jouw of jullie eindresultaat als reactie op onze Facebook-post. Onder alle inzendingen verloten we namelijk 3 te gekke prijzen. Meedoen aan de Ontwerp je droomauto-winactie kan tot en met 27 april. Dus pak je stiften en kleurpotloden en leef je uit!

Nog meer knutsel-downloads

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Volkswagen originele boekenlegger, die je zelf in kunt kleuren? Of het bouwen van je eigen SKODA KAROQ aan de hand van een bouwplaat? Klik op de afbeelding en het knutselen kan beginnen.

Leg je eigen speelkleed- autocircuit printje (download)
Leg je eigen speelkleed- autocircuit printje (download)
Kleur je Volkswagen Boekenlegger (download)
Kleur je Volkswagen Boekenlegger (download)
Knutsel je eigen ŠKODA KAROQ (download)
Knutsel je eigen ŠKODA KAROQ (download)
Kleurplaat | Lentekriebels met Van den Brug
Kleurplaat | Lentekriebels met Van den Brug

Knutselen en kleuren met Van den Brug

Om zelf te maken of in te kleuren.
En om te delen met anderen bijvoorbeeld door deze door te mailen naar je kleinkind, te versturen per post, bij de buren in de brievenbus te stoppen


Door de coronamaatregelen verandert onze dagbesteding en manier van leven snel. Thuiswerken en massaal thuisonderwijs zijn soms best een uitdaging. Met het ingaan van de zomertijd, het stormachtige weer en het advies om vooral zoveel mogelijk thuis te blijven, kun je daarom best wat extra afleiding gebruiken. Daarom plaatsen we als Van den Brug op deze pagina regelmatig nieuwe kleurplaten en knutsels.

Vestigingen