Menu

Knutselplezier | Kleurplaten, bouwplaten om te downloaden

Knutselen en kleuren met Van den Brug

Om zelf te maken of in te kleuren.
En om te delen met anderen bijvoorbeeld door deze door te mailen naar je kleinkind, te versturen per post, bij de buren in de brievenbus te stoppen


Door de coronamaatregelen verandert onze dagbesteding en manier van leven snel. Thuiswerken en massaal thuisonderwijs zijn soms best een uitdaging. Doordat veel mensen moeten thuiswerken en het advies is om binnen te blijven, kun je best wat extra afleiding gebruiken. Daarom hebben we leuke kleurplaten en knutsels om je creativiteit de loop te laten.

Knutseltip van de week

Klik op de afbeelding hieronder om het bestand te downloaden en je creativiteit los te laten. Veel plezier met kutselen!

download-ontwerp-sjabloon-droomauto

Veel succes. Laat je weten wat jij er van gemaakt hebt?

Natuurlijk zijn we heel erg benieuwd naar hoe jouw droomauto er uit ziet. Deel daarom een foto van jouw of jullie eindresultaat op Facebook en tag ons zodat wij jouw droomauto kunnen bekijken.

Nog meer knutsel-downloads

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Volkswagen originele boekenlegger, die je zelf in kunt kleuren? Of het bouwen van je eigen SKODA KAROQ aan de hand van een bouwplaat? Klik op de afbeelding en het knutselen kan beginnen.

Leg je eigen speelkleed- autocircuit printje (download)
Leg je eigen speelkleed- autocircuit printje (download)
Kleur je Volkswagen Boekenlegger (download)
Kleur je Volkswagen Boekenlegger (download)
Knutsel je eigen ŠKODA KAROQ (download)
Knutsel je eigen ŠKODA KAROQ (download)
Vestigingen